Szanowni Państwo, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.
X
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
Wyroby podrobowe
Powrót do katalogu produktów
|
Bułczanka
Wyrób podrobowy z dodatkiem bułki Waga jednostkowa: ok. 0.5 kg Pakowane: Atmosfera modyfikowana Termin przydatności: 14 dni
|
|
Głowizna
Wyrób podrobowy z dodatkiem mięsa i podrobów Waga jednostkowa: ok. 2.5 kg Pakowane: Atmosfera modyfikowana Termin przydatności: 17 dni
|
|
Kaszanka
Wyrób podrobowy w sztucznej osłonce z dodatkiem kaszy jęczmiennej Waga jednostkowa: ok. 0.8 kg Pakowane: Osłonka sztuczna Termin przydatności: 17 dni
|
|
Krupniok
Wyrób podrobowy z dodatkiem kaszy jęczmiennej Waga jednostkowa: ok. 1.3 kg Pakowane: Atmosfera modyfikowana Termin przydatności: 20 dni
|
|
Pasztet borowikowy
Wyrób podrobowy z dodatkiem grzybów Waga jednostkowa: ok. 1.0 kg Pakowane: Osłonka sztuczna Termin przydatności: 20 dni
|
|
Pasztet kozacki
Wyrób podrobowy wędzony Termin przydatności: 17 dni
|
|
Pasztet kozacki pieczony
Wyrób podrobowy Waga jednostkowa: ok. 0.25 kg Termin przydatności: 17 dni
|
|
Pasztet popularny
Wyrób podrobowy wędzony Waga jednostkowa: ok. 0.4 kg Pakowane: Osłonka sztuczna Termin przydatności: 20 dni
|
|
Pasztet wędzony
Wyrób podrobowy wędzony Waga jednostkowa: ok. 1.2 kg Termin przydatności: 17 dni
|
|
Salceson biały
Wyrób podrobowy z mięsa i podrobów Waga jednostkowa: ok. 2.5 kg Pakowane: Atmosfera modyfikowana Termin przydatności: 14 dni
|
|
Salceson domowy
Wyrób podrobowy z mięsa i podrobów Waga jednostkowa: ok. 1.2 kg Termin przydatności: 14 dni
|
|
Salceson ozorowy
Wyrób podrobowy z ozorów Waga jednostkowa: ok. 0.8 kg Pakowane: Atmosfera modyfikowana Termin przydatności: 14 dni
|
|
Salceson staropolski
Wyrób podrobowy z dodatkiem mięsa i podrobów Waga jednostkowa: ok. 1.0 kg Pakowane: Osłonka sztuczna Termin przydatności: 17 dni
|
|
Wątrobianka ze świniobicia
Wyrób podrobowy wędzony Waga jednostkowa: ok. 0.7 kg Termin przydatności: 14 dni
|
|
Wyrób podrobowy
Wyrób podrobowy parzony Waga jednostkowa: ok. 1.2 kg Pakowane: Osłonka sztuczna Termin przydatności: 30 dni
|
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
St. Tomaszewski, M. Sobik, Sł. Tomaszewski, Spółka Jawna
ul. Raczyńskich 25 63-000 Środa Wlkp.