Wyroby podrobowe

Powrót do katalogu produktów
Bułczanka

Bułczanka

Wyrób podrobowy z dodatkiem bułki

Waga jednostkowa: ok.
0.5
kg
Pakowane:
Atmosfera modyfikowana
Termin przydatności:
14
dni
Głowizna

Głowizna

Wyrób podrobowy z dodatkiem mięsa i podrobów

Waga jednostkowa: ok.
2.5
kg
Pakowane:
Atmosfera modyfikowana
Termin przydatności:
17
dni
Kaszanka

Kaszanka

Wyrób podrobowy w sztucznej osłonce z dodatkiem kaszy jęczmiennej

Waga jednostkowa: ok.
0.8
kg
Pakowane:
Osłonka sztuczna
Termin przydatności:
17
dni
Krupniok

Krupniok

Wyrób podrobowy z dodatkiem kaszy jęczmiennej

Waga jednostkowa: ok.
1.3
kg
Pakowane:
Atmosfera modyfikowana
Termin przydatności:
20
dni
Pasztet borowikowy

Pasztet borowikowy

Wyrób podrobowy z dodatkiem grzybów

Waga jednostkowa: ok.
1.0
kg
Pakowane:
Osłonka sztuczna
Termin przydatności:
20
dni
Pasztet kozacki

Pasztet kozacki

Wyrób podrobowy wędzony

Waga jednostkowa: ok.
1
kg
Pakowane:
VAC
Termin przydatności:
17
dni
Pasztet kozacki pieczony

Pasztet kozacki pieczony

Wyrób podrobowy

Waga jednostkowa: ok.
0.25
kg
Pakowane:
VAC
Termin przydatności:
17
dni
Pasztet popularny

Pasztet popularny

Wyrób podrobowy wędzony

Waga jednostkowa: ok.
0.4
kg
Pakowane:
Osłonka sztuczna
Termin przydatności:
20
dni
Pasztet wędzony

Pasztet wędzony

Wyrób podrobowy wędzony

Waga jednostkowa: ok.
1.2
kg
Pakowane:
VAC
Termin przydatności:
17
dni
Salceson biały

Salceson biały

Wyrób podrobowy z mięsa i podrobów

Waga jednostkowa: ok.
2.5
kg
Pakowane:
Atmosfera modyfikowana
Termin przydatności:
14
dni
Salceson domowy

Salceson domowy

Wyrób podrobowy z mięsa i podrobów

Waga jednostkowa: ok.
1.2
kg
Pakowane:
VAC
Termin przydatności:
14
dni
Salceson ozorowy

Salceson ozorowy

Wyrób podrobowy z ozorów

Waga jednostkowa: ok.
0.8
kg
Pakowane:
Atmosfera modyfikowana
Termin przydatności:
14
dni
Salceson staropolski

Salceson staropolski

Wyrób podrobowy z dodatkiem mięsa i podrobów

Waga jednostkowa: ok.
1.0
kg
Pakowane:
Osłonka sztuczna
Termin przydatności:
17
dni
Wątrobianka ze świniobicia

Wątrobianka ze świniobicia

Wyrób podrobowy wędzony

Waga jednostkowa: ok.
0.7
kg
Pakowane:
VAC
Termin przydatności:
14
dni
Wyrób podrobowy

Wyrób podrobowy

Wyrób podrobowy parzony

Waga jednostkowa: ok.
1.2
kg
Pakowane:
Osłonka sztuczna
Termin przydatności:
30
dni
Miłosław
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
St. Tomaszewski, M. Sobik, Sł. Tomaszewski, Spółka Jawna
ul. Raczyńskich 25 63-000 Środa Wlkp.